Creare site web responsive

Odată ce ai accesat această pagină, îmi face plăcerea  îți prezint ce implică procesul de realizare site web pentru activitatea taCa antreprenor, prin decizia de a crea un site ajuți afacerea  aibă o vizibilitate mai mare în mediul online. Site-ul web are ca scop  poți oferi o imagine clară a activității tale și mai apoi  atragi clienți de calitate.

Ce reprezintă un site web de prezentare?

Nu vreau  îți explic dintr-o perspectivă tehnică. Vreau doar  îți ofer o viziune clară a ceea ce înseamnă procesul de creare site web responsive de prezentare. Apoi tu poți să decizi în ce măsură site-ul web poate ajuta afacerea pe care o deții.

Din punctul meu de vedere, un site web de prezentare poate fi văzut ca pe o carte de vizită digitală cu mai mult conținut. De-obicei un astfel de site web implică mai puțin development, dar mai mult conținut. Astfel, potențialii clienții  înțeleagă cu ce se ocupă afacerea și cum i-ar putea ajuta serviciile oferite.

Ca și structurăsite-ul web de prezentare are o pagină principală în care se găsesc:
  • informații de contact rapid (e-mail, telefon)
  • o scurtă descriere despre activitatea afacerii
  • prezentarea concisă a serviciilor oferite
  • câteva imagini
  • review-uri de la foști clienți (capeți încredere)
  • în final un formular de contact

Toate aceste secțiuni de pe site-ul web trebuie analizate și structurate foarte serios pentru  vizitatorii fac acțiuni diferite, adică:

1. Utilizatorul intră pe site și îi este de-ajuns  găsească doar informații de contact rapid ca mai apoi  devină client

2. Un alt utilizator, la fel, intră pe site și vrea  citească despre activitatea afacerii, ca mai apoi  completeze formularul de contact

3. Pe utilizator îl interesează doar review-urile de la foști clienți și informații despre activitatea afacerii, ca mai apoi  completeze formularul de contact

În vânzări acest proces se numește sales funnel. Pentru a decide ce sales funnel este mai potrivit, eu folosesc softuri prin care urmăresc activitatea utilizatorilor de pe site-ul web. Lucrul acesta te ajută enorm pentru  observi ce blocaje au utilizatorii pe site-ul web, în ce moment părăsesc site-ul web și astfel iei acțiune în a le oferi o experiență mai plăcută.

Creare site web de prezentare
Creare site web de prezentare

Cum te ajută un site web?

Petrecem din ce în ce mai mult timp online și din acest motiv prezența afacerii în acest mediu devine obligatorie. Site-ul web te ajută să atragi atenție către activitatea afacerii și astfel vei genera clienți noi.

În 2021 afacerile mici și medii vor avea de suferit foarte mult dacă antreprenorii nu iau acțiune în a investi în creare unui site web profesional. Dacă ții cont de acest aspect, vei evita ca afacerea ta  intre în anonimat, ba chiar  dea faliment.

Site web responsive

Conform ultimelor statistici s-a ajuns la concluzia că majoritatea traficului de pe site-urile web vine de pe mobile. 

Un site web devine responsive atunci când are capacitatea de a-și adapta secțiunile funcție de rezoluția ecranului, fără a suferi degradări majore.

Orice site web pe care-l creez este optimizat pentru toate dispozitivele, începând de la smartphone până la ecrane mari.

Avantajul major al unui astfel de site web este că nu va fi nevoie de versiuni speciale de mobile, care să fie dezvoltate separat.

Cum atragi vizitatori pe site-ul web

La început site-ul tău nu va fi cunoscut de publicul larg. După crearea site-ului web apelăm la SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare). Acest proces implică mai multe etape cum ar fi:

performanța site-ului web, rapiditatea de încărcare

Audit creare site web

facem împreună un audit pe baza competitorilor tăi direcți și apoi un plan astfel încât site-ul web să ajungă în primele căutări

social media – distribuie paginile site-ul web pe rețele sociale Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter

Garantie pentru creare site web responsive si optimizat

Garanții pentru liniștea și siguranța ta

Dacă în termen de 14 zile nu ești mulțumit de serviciile prestate, îți returnez integral avansul achitat, fără condiții și fără risc.

Îți asigur suport tehnic gratuit pe o perioadă de 30 de zile

Indiferent de problemele de funcționare care apar în primele 30 de zile de la finalizarea site-ului, le remediez rapid și gratuit.

Ședința Ta De Consultanță Gratuită
Creare Site Web Responsive

Începe cu un prim pas. Stabilim o discuție în care analizăm împreună ce soluții sunt cele mai bune pentru tine.

Apăsă pe buton pentru a ajunge la formularul de aplicare