Ce înseamnă website și cum mă ajută să cresc afacerea în 2021?

Să fii antreprenor nu este ușor. Astăzi am plăcerea să iți prezint pe larg ce înseamnă website și cât de mult te va ajuta în 2021.

Ce înseamnă website?

Potrivit Wikipedia, un website înseamnă o grupă de pagini web multimedia (conținând texte, imagini fixe, animații ș.a.), accesibile în Internet în principiu orișicui, de obicei pe o temă anume, și care sunt conectate între ele prin așa-numite hiperlinkuri.

Totuși nu vreau sa iți explic dintr-o perspectivă tehnică. Vreau să îți ofer o viziune clară a ceea ce înseamnă website. Din punctul meu de vedere, un website poate fi văzut ca pe un spațiu virtual ce conține informații cât mai variate despre afacerea ta. Prin website, potențialii clienți vor înțelege cum îi va ajuta serviciul sau produsul pe care îl oferi.

Ca și structură, website-ul are o pagină principală în care se găsesc informații de contact rapid (e-mail, telefon), o scurtă descriere despre activitatea afacerii, prezentarea concisă a serviciilor oferite, câteva imagini reprezentative, review-uri de la foști clienți și în final un formular de contact.

Toate aceste secțiuni de pe website trebuie analizate și structurate foarte serios pentru că vizitatorii fac acțiuni diferite, adică:

1. Unui utilizator îi este de-ajuns să găsească doar informații de contact rapid ca mai apoi să devină client.

2. Un alt utilizator vrea să citească despre activitatea afacerii, ca mai apoi să completeze formularul de contact.

3. Pe utilizator îl interesează doar review-urile de la foști clienți și informații despre activitatea afacerii, ca mai apoi să completeze formularul de contact

Lista poate continua

Sunt sigur că prin ceea ce am scris până acum ai reușit să înțelegi ce este un website. Dacă ai neclarități, fii liber să-mi lași un comentariu mai jos.

Cum mă ajută website-ul să cresc afacerea în 2021?

Website-ul optimizat ajuta afacerea in 2021
Website-ul optimizat ajută afacerea în 2021

În 2021 cu cât primești mai multă atenție în mediul online, cu atât șansele de a genera clienți crește semnificativ.

Petrecem din ce în ce mai mult timp online și din acest motiv prezența afacerii în acest mediu devine obligatorie. În 2021 afacerile mici și medii vor avea de suferit dacă antreprenorii nu iau acțiune în a investi în crearea unui website profesional și optimizat.

Gândește-te că majoritatea competitorilor tăi direcți e foarte posibil să dețină deja un website și chiar să fie indexat în Google. Majoritatea persoanelor vor căuta serviciile și/sau produsele dorite direct pe Google, iar dacă tu nu ești vizibil în aria lor de căutare, care ar fi șansele să atragi clienți? Fii sincer cu tine!

Pentru a putea ajunge cu website-ul în primele pagini din Google e nevoie de un plan personalizat pentru website-ul afacerii tale și de răbdare. Aplică acum pentru o ședința de consultanță gratuită și vedem împreună ce soluții bune găsim.

Dacă ții cont de aceste aspecte, sigur vei evita ca în 2021 afacerea ta să intre în anonimat, ba chiar să dea faliment.

Lasă un Comentariu